RING - ABBA Tribute

gradska koncertna dvorana novi sad

Days
Hours
Minutes
Seconds

koncerti za decu i odrasle

sreda 05.06. od 18 i 20 časova // bul. Cara Lazara 67

koncert za decu

Dobar ukus za muziku formira se od malena, a vama kao roditeljima se pruža idealna prilika da svojoj deci omogućite da osete delić atmosfere iz nekog boljeg i pristojnijeg vremena i samim tim utičete na formiranje muzičkog ukusa na drugačiji način od onog koji im se nameće na današnjim digitalnim servisima.

Sa željom da pomogne u formiranju dobrog ukusa kod najmlađih RING – ABBA Tribute će od 18 časova izvesti mini koncert namenjen najmlađoj populaciji. Koncert je pogodan za decu svih uzrasta koja mogu sa pažnjom da isprate 45 minutni program.

Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti na  nekom od prodajnih mesta Gigstix-a ili online klikom na “karte za dečiji koncert” dugme po promotivnoj ceni od 800RSD!

Koncert za odrasle

Nakon koncerta za decu RING – ABBA Tribute će na istom mestu održati i celovečernji koncert sa početkom u 20 časova na kom će izvesti neke od najlepših pesama jedne od najvećih disko pop atrakcija 20. veka i ujedno proslaviti svoj prvi rođendan!

Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti na nekom od prodajnih mesta Gigstix-a ili online klikom na “kupi karte online” dugme po promotivnoj ceni od 1200RSD!

o koncertnoj dvorani

Gradska koncertna dvorana nalazi se u okviru novoizgrađene  Muzičke škole “Isidor Bajić” u Novom Sadu, na adresi Bulevar cara Lazara 67, i predstavlja jedan od najlepših koncertnih prostora u Novom Sadu!

Svoja vrata za posetioce ABBA Ring Tribute koncerta otvoriće u 17.45h za koncert namenjen deci i 19.45h za celovečernji koncert.